Κατασκευή, βελτιστοποίηση και φιλοξενία ιστοσελίδων - Altnet

  • Αρχική
A+ R A-

Η Εταιρία

E-mail Εκτύπωση PDF
Η αποστολή της Altnet είναι να αναπτύσσεται συνεχώς μαζί με τους πελάτες της

 

 

H Altnet, από τη σύστασή της έχει ως κύριο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών στο διαδίκτυο, με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων. Στόχος των ιδρυτών της είναι να παρέχουν τις κορυφαίες υπηρεσίες στο χώρο. Για να το εξασφαλίσουν αυτό χρησιμοποιούν όλα τα διεθνή πρότυπα για την κατασκευή μίας σωστής ιστοσελίδας.

Ολοκληρώνοντας τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η Altnet διαγράφει μία συνεχή ανοδική πορεία έχοντας δημιουργήσει ήδη σχέση εμπιστοσύνης με πολλούς πελάτες-συνεργάτες. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν από την Altnet έχουν βοηθήσει στην εδραίωση αυτής της σχέσης μια και είναι εύχρηστες, τεχνικά άρτιες και με υψηλή αισθητική. Η δέσμευση της διοίκησης της εταιρίας είναι αυτή η σχέση να διατηρηθεί και να επεκταθεί στα επόμενα χρόνια.

Βραχυπρόθεσμοι στόχοι

Η Αltnet σκοπεύει να πιστοποιήσει τις πρακτικές τις σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ISO, τόσο για την σωστότερη λειτουργία της όσο και για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησης και των πελατών της.

Η Αltnet πρέπει συνεχώς να παρέχει περισσότερες online υπηρεσίες ούτως ώστε να καλύπτει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.

Μακροπρόθεσμος στόχος

Στο μέλλον η Altnet θα πρέπει να έχει την τεχνική και οικονομική δυνατότητα να επεκταθεί και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς με απώτερο σκοπό την αύξηση του κύκλου εργασιών της.

cms nuovo