Κατασκευή, βελτιστοποίηση και φιλοξενία ιστοσελίδων - Altnet

A+ R A-

Κατασκευή ιστοσελίδων

E-mail Εκτύπωση PDF
Η Altnet αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή, ή ανακατασκευή, στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο στάδιο, προκειμένου ο πελάτης να συγκεντρώνεται στην επιχείρησή του.

Για κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε, στην Altnet δίνουμε την πρέπουσα σημασία:

1στις μοντέρνες τεχνολογίες και την επιλογή τους προκειμένου να συνεργάζονται αρμονικά στο παρασκήνιο

2στις προδιαγραφές συγγραφής της ιστοσελίδας όπως αυτές ορίζονται από το W3C, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την τεχνική αρτιότητά της

3στην εκλεπτισμένη αισθητική της

4στη λειτουργικότητά της

5στην ευκολία πλοήγησης μεταξύ των τμημάτων της

6στη συμβατότητά της με όλα τα δημοφιλή προγράμματα πλοήγησης (browsers)

7στην ταχεία φόρτωσή της

8στην φιλικότητά της προς τον χρήστη, ακόμα κι αν αυτός έχει ειδικές ανάγκες (π.χ. μειωμένη ικανότητα όρασης)

9στην φιλικότητά της προς τις μηχανές αναζήτησης


Η διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου έχει ως εξής:

  1. Το τμήμα marketing της Altnet διεξάγει έρευνα του ανταγωνισμού με διαδικτυακή παρουσία και μεταφέρει τα ευρήματα στις ομάδες ανάπτυξης.
  2. Το τεχνικό τμήμα συζητά με τον πελάτη τις απαιτήσεις του σε σχεδιαστικό και λειτουργικό επίπεδο, συλλέγει υπάρχον υλικό (κείμενα, εικόνες, κ.λπ.) και κατοχυρώνει το όνομα χώρου (domain name) της επιλογής του πελάτη για λογαριασμό του.
  3. Οι γραφίστες μας αρχίζουν να δουλεύουν το εικαστικό κομμάτι, δηλαδή το παρουσιαστικό της ιστοσελίδας, το λογότυπο, τις εικόνες και τις φωτογραφίες, λαμβάνοντας υπόψη τις υποδείξεις του πελάτη και τον ανταγωνισμό.
  4. Οι προγραμματιστές μας φροντίζουν για την εξατομίκευση των λειτουργιών της ιστοσελίδας του πελάτη, εφόσον αυτή βασίζεται στην πλατφόρμα μας, ή την ανάπτυξη της εφαρμογής από το μηδέν, εάν ο πελάτης χρειάζεται εξειδικευμένη λύση.
  5. Η ιστοσελίδα, που αυτή καθεαυτή αποτελείται από το εικαστικό και το λειτουργικό κομμάτι, δημοσιεύεται προσωρινά online προκειμένου να την ελέγξει ο πελάτης.
  6. Τα προηγούμενα τρία βήματα επαναλαμβάνονται έως ότου ο πελάτης ικανοποιηθεί πλήρως.
  7. Όταν ο πελάτης νιώσει ευχαριστημένος, βελτιστοποιείται το υπάρχον υλικό ή δημιουργείται νέο, και καταχωρίζεται στην τελική έκδοση της ιστοσελίδας. Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε την επιμέλεια κειμένου, τη μετάφρασή του, και την εισαγωγή δεδομένων.

Η ιστοσελίδα βρίσκεται πλέον online και ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα για την προώθηση και γνωστοποίησή της στο κοινό:
  1. καταχωρούμε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας καθώς κι ένα σύντομο περιγραφικό κείμενο σε όλους τους μεγάλους καταλόγους του ελληνικού και διεθνούς διαδικτύου,
  2. ενημερώνουμε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης για την ύπαρξη της νέας ιστοσελίδας και τις προσκαλούμε να καταγράψουν το περιεχόμενό της σε κάθε ενημέρωσή του, προκειμένου να διατίθεται προς αναζήτηση στους χρήστες τους.

cms nuovo