Κατασκευή, βελτιστοποίηση και φιλοξενία ιστοσελίδων - Altnet

A+ R A-

Φιλοξενία ιστοσελίδων

E-mail Εκτύπωση PDF
Η Altnet αναλαμβάνει την φιλοξενία των ιστοσελίδων (Web Hosting) που κατασκευάζει σε Ιδιόκτητους, VPS και Cloud Servers στα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα Data Centers της Ευρώπης, με 24h online Help Desk και 99,99 % Uptime.

Τα πακέτα φιλοξενίας της Altnet παρέχουν απόλυτη υποστήριξη οποιουδήποτε μεγέθους Website στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Η διαχείριση του λογαριασμού σας γίνεται μέσω του πίνακα ελέγχου cPanel.

Οι διακομιστές βρίσκονται σε Data Centers που πληρούν τις υψηλότερες των προδιαγραφών, στο Maidenhead της Αγγλίας και  Nuernberg της Γερμανίας. Υποστηριζόμενοι από πολλαπλά Gigabit backbones, καταφέρνουν να εξυπηρετούν ταχύτατα το ελληνικό, ευρωπαϊκό αλλά και όλο το παγκόσμιο κοινό.

Με εξειδικευμένο προσωπικό στις εγκαταστάσεις να παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα τα συστήματα, εξασφαλίζεται η ομαλή και αδιάκοπη λειτουργία τους.

Όλοι οι servers παρακολουθούνται από ειδική εφαρμογή και κάθε 3 λέπτα ενημερώνονται οι τεχνικοί μας με sms, αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, είστε σίγουροι για την ποιότητα του hardware/software που παίρνετε.

Επιπλέον η Altnet εγκαινίασε ιδιόκτητο ShoutCast Server, προσθέτοντας νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως Shoutcast streaming media, AutoDJ. Με ειδικά προγράμματα στο Server ιδανικά Ραδιοφωνικούς σταθμούς, DJs αλλά και ερασιτέχνες ιδιώτες που θέλουν το δικό τους SoundCast Radio και επιπλέον προσφέρεται ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα και με live chat box μέσω Facebook !!! (Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και δείγματα)

cms nuovo