Κατασκευή, βελτιστοποίηση και φιλοξενία ιστοσελίδων - Altnet

A+ R A-

Διαδικτυακό Marketing

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Συνταγή της Επιτυχίας

 


Προβάλετε την ιστοσελίδα σας μέσα από το Google αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα της. Η διαφήμιση στο Google είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να προβάλετε την επιχείρηση σας σε ολόκληρο τον κόσμο σε στοχευμένο κοινό και πάνω από όλα στο κόστος που εσείς θα επιλέξετε. Η μηχανή διαφήμισης του Google χρησιμοποιεί την μέθοδο Pay Per Click (PPC) και έτσι χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος πατήσει στην διαφήμιση σας και όχι όταν απλώς η διαφήμιση σας εμφανίζετε στα αποτελέσματα της αναζήτησης. Η διαφήμιση με Google Adwords αποτελεί ένα ισχυρότατο διαφημιστικό εργαλείο που βασίζεται σε λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες στο Ίντερνετ. Τα εργαλεία διαφήμισης στο Google παρέχουν πολύ προηγμένες λειτουργίες στόχευσης, έτσι ώστε να προσαρμόζονται βέλτιστα στις ανάγκες του διαφημιζόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας και να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα (ROI) του διαφημιστικού μηνύματος. Οι μορφές διαφήμισης από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αυτήν της προτίμησής σας είναι πολλές, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων με κείμενο, με εικόνα και διαφημίσεων βίντεο. Απευθυνθείτε στην Altnet για να σχεδιάσουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας την διαφημιστική καμπάνια που σας ταιριάζει.
 

 

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το Facebook ως ένα αυθεντικό κομμάτι της ζωής τους, έτσι  μπορείτε να είστε σίγουροι ότι συνδέεστε με πραγματικούς ανθρώπους, με πραγματικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες σας. Το μεγάλο πλεονέκτημα των διαφημίσεων αυτών είναι οι πολύ μεγάλες δυνατότητες στόχευσης που προσφέρουν. Οι επιλογές στόχευσης είναι τεράστιες και εκμεταλλεύονται τα δημογραφικά αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα των μελών. Παράλληλα η χρήση keywords επιτρέπει την απόλυτη στόχευση σε ενδιαφέροντα και άλλες λέξεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τις εταιρίες και όλους τους διαφημιζόμενους.
Τα στατιστικά για την Ελλάδα δείχνουν την νέα πραγματικότητα:
Greece Facebook Statistics

Total Facebook Users:     3,407,320    
Penetration of population:     31.70%
Position in the list:     39.    
Penetration of online pop.:     68.55%
 

 

SEO είναι τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization. Στα ελληνικά σημαίνει βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Με απλά λόγια είναι οι τεχνικές που θα βοηθήσουν το site στο να “βγαίνει” στα αποτελέσματα των αναζητήσεων των χρηστών στις μηχανές αναζήτησης. Με το SEO αυτό που κάνουμε είναι να βοηθήσουμε την μηχανή αναζήτησης να εμφανίσει το δικό μας site όταν οι χρήστες κάνουν μια αναζήτηση με συγκερκριμένες λέξεις-κλειδιά. Άρα το SEO χρησιμεύει για να προσελκύσουμε επισκέπτες στο site μας. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσω SEO απαιτείται η κατανόηση των αλγόριθμων που χρησιμοποιούνται και των φίλτρων κατάταξης, στην Altnet παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε όποτε αλλάζουν οι αλγόριθμοι ώστε πάντα να φροντίζουμε για την καλύτερη κατάταξη των websites που κατασκευάζουμε.
 

 
Η προβολή μιας επιχειρήσης στα Social Networks πλέον είναι επιτακτική καθώς υπάρχει μεγαλύτερο interaction μεταξύ των χρηστών του Internet, στην Altnet έχουμε την τεχνογνωσία για να παρέχουμε επαγγελματικές και έξυπνες λύσεις και προτάσεις για μια διαδρασττικότητα με τους χρήστες των Social Networks. Παρακολουθήστε παρακάτω επισημάνσεις που έχουν γίνει για το ρόλο των Social Networks. Finding Connections
Clay Shirky: How social media can make history

Ethan Zuckerman: Listening to global voices
 

 

Micro-blogging είναι ένας όρος που περιγράφεται ως μια μορφή blogging που επιτρέπει στους χρήστες να γράψουν σύντομες ενημερώσεις κειμένου (συνήθως λιγότερο από 200 χαρακτήρες) και να τις δημοσιεύσουν, είτε να είναι ορατό από οποιονδήποτε ή από μια περιορισμένη ομάδα που μπορεί να επιλέγεται από τον χρήστη.
 

cms nuovo